П`ятниця, 29.03.2024, 14:21
Вітаю Вас Гість | RSS

КПНЗ "Міський Центр Еколого-естетичної творчості дітей та юнацтва"

Головна » 2019 » Грудень » 23 » Підсумковий наказ ПАРОСТОК
10:57
Підсумковий наказ ПАРОСТОК

УКРАЇНА

ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ

НАКАЗ

03.12.2019 № 538

Про підсумки обласного етапу Всеукраїнської

очно-заочної дитячо-юнацької

екологопатріотичної гри «Паросток»

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації від 26.09.2019 № 416 «Про проведення обласного етапу Всеукраїнської очно-заочної дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток» (далі – еколого-патріотична гра), з метою посилення патріотичного виховання учнівської молоді та активізації засобів системи національнопатріотичного виховання; необхідності пошуку нових підходів і нових шляхів до виховання патріотизму як почуття і як базової якості особистості, формування нового українця, що діє на основі національних та європейських цінностей, готовності до активної громадянської позиції та екологічної діяльності, розвитку пізнавального інтересу, логічного мислення комунальним закладом «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» було проведено обласний етап вище зазначеного заходу. На розгляд журі обласного заочного етапу еколого-патріотичної гри було представлено 25 робіт-«літописів» учнів, вихованців та педагогів закладів освіти Чернівецької області. Очний етап еколого-патріотичної гри проводився на територіях закладів освіти конкурсантів. До програми проведення заходу були включені наступні модулі: «Формування життєво-важливих вмінь та навичок» (орієнтування на місцевості, метеорологічні спостереження за природою), «Патріотичні складові» (берегиня, культура рідної домівки), «Екологія». Творчі роботи, які в найповнішій мірі відповідали умовам проведення заходу подали учасники із Глибоцького, Путильського, Сторожинецького, Сокирянського районів, м. Чернівців, вихованці комунального закладу «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді», Чернівецького міського ЦЕНТУМ, КПНЗ «Заставнівський міський еколого-естетичний центр дітей та юнацтва», Сторожинецького ЦДЮТ. Журі відзначило значну активність закладів освіти області в обласному етапі еколого-патріотичної гри, однак виявило певну кількість робіт, які не відповідали вимогам умов проведення заходу. За результатами проведення обласного етапу еколого-патріотичної гри на підставі висновків журі

НАКАЗУЮ:

1. Нагородити грамотами Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації за формування активної громадянської позиції та екологічну діяльність переможців обласного етапу Всеукраїнської очно-заочної дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток»:

- Вихованців та педагогічний колектив КПНЗ «Заставнівський міський еколого-естетичний центр дітей та юнацтва».

3. Комунальному закладу «Чернівецький обласний центр екологонатуралістичної творчості учнівської молоді» (директор Головченко Л.Ю.) направити заявки та конкурсні роботи переможців до всеукраїнського оргкомітету для участі у фінальному етапі еколого-патріотичної гри.

4. Наказ розмістити на інформаційному сайті Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора Департаменту - начальника управління ресурсного забезпечення Надію Періус.

 

В.о. директора Департаменту Ірина ІСОПЕНКО

Переглядів: 233 | Додав: Eco6475 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0